Viisi myyttiä miehistä…

joihin naiset uskovat – edelleen...

Naiset jakavat toisilleen neuvoja miesasioissa ja ovat varmoja niiden paikkansapitävyydestä. Usein kuultuja niin sanottuja faktoja ovat tarinat miesten saalistusvietistä ja siitä, kuinka miehet pelkäävät itsenäisiä ja vahvoja naisia. Onko tosiaan niin, että naiset tietävät miehistä ja heidän ajatuksistaan jo kaiken mahdollisen?

1  Hän ei kunnioita sinua, mikäli harrastatte seksiä ensimmäisillä treffeillä.
Ei ole merkitystä, onko vaakamambon aika ensimmäisillä vai vasta kymmenensillä treffeillä, sillä seksi ei ole suoraan verrannollinen kunnioitukseen. Jokainen tilanne ja jokainen ihminen on erilainen. Ei kannata tehdä päätöksiä sen perusteella, mitä luulet toisen haluavan.2  Miehet haluavat saalistaa.

Tämä myytti on vanha kuin taivas. Naisia neuvotaan leikkimään vaikeasti tavoiteltavaa, jotta miehen kiinnostus säilyy. Tosiasiassa miehet eivät halua saalistaa, mutta joskus heidän on kenties pakko. Miksi olisit hankala, jos todella olet kiinnostunut jostakusta? Eivät miehetkään jaksa loputtomiin piirittää.

3 Mies ei voi olla naisen ystävä haluamatta tämän kanssa sänkyyn.
Käsitys siitä, etteivät vastakkaiset sukupuolet voi olla ystäviä keskenään ilman seksuaalista jännitettä, on roskaa. Mies voi pitää naispuolista ystäväänsä viehättävänä, mutta se on vielä hyvin kaukana siitä, että haluaisi hypätä ystävänsä kanssa sänkyyn.

4  Miehet haluavat sinun jättävän jotain mielikuvituksen varaan.
Toki miehet pitävät sinua seksikkäänä juuri siinä tietyssä mekossa, joka imartelee vartaloasi tai niissä yksissä farkuissa, jotka myötäilevät vartaloasi mitä houkuttelevimmin. He syttyvät, kun näkevät sinut seksiä tihkuvissa alusasuissa tai kun tulet suihkusta pelkkä pyyhe päälläsi. Vielä enemmän he ihastuisivat, jos saisivat ottaa päältäsi kaikki nuo vaatekappaleet pois.

5  Miehet pelkäävät itsenäisiä naisia.
Monet miehet pelkäävätkin, se on totta. Moni ei kuitenkaan ole samaa mieltä. Hyvällä itsetunnolla varustettu mies ei tunne miehisyytensä kärsivän itsenäisestä kumppanista, päinvastoin. Varsinkin alle 40-vuotiaat miehet ovat tottuneet sosialisoimaan vahvojen, itsenäisten naisten kanssa ja monet ovat sitä mieltä, ettei muunlainen kelpaa.

Fiia Jokinen/Rakkaudeksi.fi