Horoskooppi

Mitä kuuluu rakkauden tähtitaivaalle? Millaisia ovat tämän viikon kuviot? Rakkaudeksi-horoskooppi kertoo ajan laadusta ja tunnelmista ihmissuhderintamalla.

 
Astrologinen säätila ajalle 27.8. – 2.9.2012

Elokuun viimeinen viikko on astrologisesti katsottuna melkoisen erinomainen. Viikko on täynnä harmonisia kuvioita, joista toiset lupaavat herkkyyttä ja syvällistä luomisvoimaa, ja toiset menestykseen johtavaa järkiperäistä arviointia. Pohjimmiltaan tämä on konkreettisen toteuttamisen ja sujuvien toimien aikaa. Jos omalla kohdalla homma ei tunnu onnistuvan, kannattaa miettiä missä vika. Kosmista tukea omille yrityksillesi kun olisi nyt tarjolla vaikka kuinka, jos vain pyrkimykset ovat sopusoinnussa oman sisimpäsi kanssa.

Loppuviikosta täysikuu Kaloissa virittää meidät herkille ja vaistonvaraisille taajuuksille. Käytä ajan poikkeuksellinen lataus tunteittesi syvälliseen tutkiskeluun ja päästä luovuutesi valloilleen. Lauantaina älyn ja ajattelun planeetta Merkurius siirtyy omaan merkkiinsä, rationaaliseen ja analyyttiseen Neitsyeen. Viikonlopun muut kuviot eivät kuitenkaan vielä tue tätä järkiperäistä laatua, vaan pikemminkin päinvastoin; intuitiivisuus, herkkätunteisuus ja haaveellisuus sävyttävät viikonlopun energiaa enemmän kuin mikään muu.

 

Viikon täsmäsää on nyt kesätauolla ja palaa taas syyskuussa tuttuun päiväkohtaiseen malliin.